2022-05-31 09:30:45

VAŽNO!!!

UPISI U SREDNJE ŠKOLE
Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2022./2023.
Obavještavamo vas da je objavljena Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2022./2023. zajedno s dokumentom Struktura razrednih odjela i broj učenika I. razreda srednjih škola u školskoj godini 2022./2023. Odluka je dostupna ovdje.
Započinju prijave kandidata u sustav
Dana 23. svibnja 2022. godine započele su prijave kandidata u sustav NISpuSŠ.
Kandidati se u sustav prijavljuju putem mrežne stranice srednje.e-upisi.hr (za prijavu u sustav potrebno je kliknuti na poveznicu "Prijava" koja se nalazi u gornjem desnom kutu ekrana. Klikom na "Prijava" otvara se skočni prozor, odabrati prijavu putem gumba na kojemu piše Prijava preko AAI).  
Prijave u sustav bit će moguće tijekom cijelog upisnog razdoblja. Nakon ulaska u sustav, kandidati moraju pregledati svoje podatke na kartici "Moji podaci" i eventualne nepravilnosti (adresa, ime roditelja, ocjene iz prijašnjih razreda i sl.) prijaviti svom razredniku.
Prijave obrazovnih programa za redovite kandidate počinju 25. lipnja 2022.
Svi kandidati koji su zainteresirani za upis u razredne odjele za sportaše moraju iskazati svoj interes za upis u razredne odjele za sportaše kroz sustav NISpuSŠ na kartici „Moji podaci” od 23. do 31. svibnja 2022. godine.
Učenici s primjerenim programom školovanja koji su pribavili mišljenje službe za profesionalno usmjeravanje također se prijavljuju u sustav NISpuSŠ, no za prijavu obrazovnih programa javljaju se Upravnom odjelu za odgoj i obrazovanje u Zaprešiću u periodu od 24.05. do 6.6.2022. Prije toga trebaju se javiti na broj 0915933624 kako bi dogovorili termin
dolaska. Kod sebe moraju imati Rješenje o prilagođenom programu i Mišljenje HZZ-a.
Učenicima 8. razreda savjetujemo svakodnevno praćenje mrežne stranice   srednje.e-upisi.hr gdje se objavljuju sve nove obavijesti vezane uz upise u srednje škole.


Osnovna škola Ivana Perkovca Šenkovec