2022-05-27 18:41:45

PROSLAVILI SMO ROĐENDAN ŠKOLE!!!

U tjednu od 16. - 20. svibnja nizom događanja obilježili smo 171. rođendan naše škole.

U utorak, 17. 05. uz Dan očaranosti biljkama mag. pharm. Mara Doljak za učenike 7. razreda i članove učeničke zadruge Baltazar održala je radionicu "Od biljke do zdravlja".

  

 

 

 

U srijedu, 18.05. održan je Sportski dan. Za učenike 5. - 8. razreda u Matičnoj školi učenice su igrale odbojku, a učenici nogomet. Svima čestitke na sudjelovanju, najboljima na pobjedi, a prije svega na sportskom ponašanju.

 

 

 

 

Posebno lijepo je bilo u PŠ Drenje gdje su na sportskim igrama okupili svi učenici 1.- 4. razreda. Učiteljice Sanja i Renata osmislile su puno interesantnih igara, a učenici su bili oduševljeni poligonom za tjelesnu aktivnost djece;

 

 

Istog dana, dr.sc. Janja Mavrović Mokos ispred udruge Arhikult održala je za učenike 5. - 8. razreda Radionicu prapovijesnog tkanja;

 

U četvrtak, 19.05. učenici, roditelji, mještani uživali su u svečanoj priredbi povodom Dana škole;

 

    

U petak, 20. 05. 12,00  u suradnji s ogrankom Matice hrvatske Samobor i Zaprešić te OŠ Bogumil Toni po 32. održani su susreti na Perkovčevu grobu u Samoboru. Tom prigodom održan je i kulturno - umjetnički program u kojem su sudjelovali učenici škola, a prigodnim govorima odali smo počast našem Perkovcu.

 


Osnovna škola Ivana Perkovca Šenkovec