2022-05-23 11:10:45

Smotra učeničkih zadruga Zagrebačke županije!

U petak, 20. 05. 2022. godine UZ Baltazar je sudjelovala na Smotri učeničkih zadruga Zagrebačke županije, koja je ove godine održala u OŠ Rugvica u Rugvici.

 

Našu učeničku zadrugu predstavljale su Medina Bajrektarević i Lana Jakovljević, učenice 8. razreda, u pratnji učiteljica G. Štefančić i J. Višek.

  

Uz Baltazar je, uz svoje već poznate proizvode (jabučni ocat, lavanda, macerat lavande, sol za kupanje…), prikazala projekt  "Voda uvijek nađe put".  Projekt se odnosi na izradu lijepo opremljenih bočica za vodu, a cilj je, uz očuvanje prirode i  recikliranje, potaknuti  sve stvaranje zdrave navike redovitog pijenja vode.

 

Na lijepo uređenom izložbenom prostoru, učenice Lana i Medina su vrlo hrabro i uspješno, pred stručnim povjerenstvom, predstavile našu zadrugu i praktično pokazale kako su nastajale naše lijepe bočice.

Naša zadruga je osvojila 9. mjesto od 19 prijavljenih zadruga. Postignutim rezultatom smo vrlo zadovoljni, a koliko smo zaista bili uspješni i koliko se naš proizvod svidio kupcima govori činjenica da smo prodali sve bočice za vodu.


Osnovna škola Ivana Perkovca Šenkovec