2021-12-23 17:10:21

Poštovani roditelji, skrbnici, dragi naši učenici!

Još jedna godina protekla je u pomalo izvanrednim okolnostima. Nastojali smo živjeti i raditi kao u dobrim, starim vremenima. Ipak, to je zahtjevalo povećani angažman i učenika i roditelja i djelatnika. Zato hvala svima na suradnji jer smo zajedničkim snagama uspjeli prevladati još jednu neizvjesnu godinu.

Da su ona stara vremena ove godine bi se svi okupili u našoj školskoj dvorani i obilježili dvadesetu obljetnicu Music Talentsa of Šenkovec. Sa sjetom se prisjećam nastupa naših učenika, uvaženih gostiju, suradnika iz DD-a Laduč, prijateljske škole Globoko iz Slovenije, nastupa naših učitelja. Nerijetko, druženje je završavalo zajedničkim pjevanjem svih prisutnih. Opet, ta sjećanja pobuđuju nadu i želju i volju da prevladamo ovu bolest koja je blokirala svijet i vratimo se sitnim radostima, druženjima, normalnom životu.

I unatoč ograničenjima, nastojali smo da uz učenje i obaveze, našim učenicima priredimo toplinu adventa te je ove godine prosinac bio prožet mnogim aktivnostima, a svaka prostorija škole ukrašena. Željeli smo da učenici osjete toplinu i povezanost te da im priredimo veselje, baš kao što priliči ovom dobu godine.

U prilogu smo izdvojili neke glazbene točke koje su učenici izveli u svojim razredima, a koje će sigurno unijeti radost i u vaša srca u ovo blagdansko vrijeme. 

 

  

Sretan Božić te sretniju, izvjesniju, bolju novu godinu, uz puno zdravlja, druženja i veselja !

                                                                              Ravnateljica i djelatnici škole


Osnovna škola Ivana Perkovca Šenkovec