preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Kalendar
« Siječanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 10. 2012.

Ukupno: 214903
Ovaj mjesec: 1138
Ovaj tjedan: 339
Danas: 1

KANAL

    OŠ Ivana Perkovca     

Suradnja s FKVK traje već nekoliko godina i naši učenici aktivno su se uključili u rad FKVK.

Tako su i nastali filmovi, DJEČJI DOM, KONGO i nagrađivani film HRC.

 

Vijesti

HUMANITARNA AKCIJA

 

 

OSNOVNA ŠKOLA „PAVAO BELAS“

OSNOVNA ŠKOLA IVANE BRLIĆ MAŽURANIĆ i

OSNOVNA ŠKOLA IVANA PERKOVCA

 

 

O r g a n i z i r a j u

H U M A N I T A R N U    A U K C I J U

djela akademskih umjetnika i ljubitelja likovne umjetnosti našeg kraja koji su sudjelovali na likovnim kolonijama Osnovne škole „Pavao Belas“, a uz potporu Udruge likovnih stvaralaca „Vladimir Maleković“ i daruju svoja djela za ovu humanitarnu namjenu.


Kao ravnatelji škola primijetili smo kako pojedini učenici i njihove obitelji ne mogu sami prikupiti sredstva za sudjelovanje na terenskim nastavama, školskim ekskurzijama, kazališnim predstavama, kako problem postaje kupnja dopunskih nastavnih sredstava, školskog pribora, opreme za tjelesni, kvalitetnije odjeće, obuće…

Sav prihod od donacija dobivenih aukcijom ima humanitarnu namjenu i bit će iskorišten za financiranje školovanja socijalno potrebitih učenika NAŠIH TRIJU ŠKOLA. Ukupan iznos će biti podijeljen na tri ravnomjerna dijela, a školski odbori svake škole odlučit će kojim učenicima pomoći. Ukratko,

investirat ćete u budućnost naše djece!

Aukcija će se održati u

četvrtak 30. studenoga 2017. od 20,00 sati

u Galeriji OŠ „Pavao Belas“

u prostorima škole i bit će medijski popraćena. Početna cijena pojedinog djela bit će u rasponu od 300,00 do 700,00 KN. Sve slike su uokvirene. Prati je katalog djela kako bi ponuditelji prije same aukcije bili upoznati s ponudom.

Aukciju ćemo provesti na sljedeći način:

Sva djela koja su u ponudi bit će izložena i predstavljena zainteresiranim kupcima. Ispod svakog djela nalazit će se papir s podatcima o autoru i djelu te inicijalni iznos donacije. Svi zainteresirani će na taj papir moći dopisivati svoju ponudu koju mogu povećavati ukoliko za pojedino umjetničko djelo postoji želja za nadmetanjem. Uz ponudu je nužno napisati bilo koji osobni podatak (ili ime, ili prezime, ili naziv tvrtke ili zaporku). Upisivanje ponuda i odabir će biti zaključen nakon 60 minuta te će prostor biti zatvoren. Povjerenstvo za aukciju prikupit će papire s nadmetanja te zaokružiti najizdašnijeg ponuditelja i ponuđeni iznos donacije. Djelo ćemo javno predati novom vlasniku uz potpisivanje Ugovora o donaciji. Novi vlasnik se obvezuje ponuđeni iznos uplatiti prema podatcima na uplatnici koja prati umjetničko djelo, a na račun Osnovne škole „Pavao Belas“ najkasnije do 8. prosinca 2017. Svrha uplate je: donacija socijalno potrebitim učenicima osnovnih škola Brdovca. Svakoj školi bit će doznačena trećina prikupljenog iznosa.

Ukoliko želite sudjelovati, a niste u mogućnosti nazočiti aukciji, djela možete pregledati i na web stranici škole: KATALOG, a ponude poslati na mail: skola.belas@gmail.com

Svi koji će kupnjom sudjelovati u aukciji dobit će Izvješće o prodanim djelima. Svakako, na zahtjev ćemo poštivati diskreciju.

Cilj nam je:

Vašim cijenjenim donacijama prikupiti što više sredstava i pomoći socijalno potrebitima.

Vjerujemo kako ćete se odazvati ovoj humanitarnoj akciji te će barem jedno od ponuđenih djela krasiti mjesto Vašega rada i boravka!

Ili biti kvalitetan poklon Vašem poslovnom partneru – OD SRCA!

Ravnatelji škola s područja Općine Brdovec:

Renato Šintić, OŠ Ivane Brlić Mažuranić

Vesna Javor, OŠ Ivana Perkovca

Andrej Peklić, OŠ „Pavao Belas“Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Božica Krulić   datum: 27. 11. 2017.
preskoči na navigaciju